YAKINIKU® 

Waarom een YAKINIKU® Kamado?

Bij YAKINIKU® staan kwaliteit, nauwkeurigheid en elegantie voorop. Met de keramische barbecues van YAKINIKU® ga je dan ook voor een luxueuze zwarte uitstraling en gebruik van de allerbeste materialen. Het succes van de YAKINIKU® Kamado is te danken aan de keramische behuizing. De Kamado is gemaakt van 33 millimeter dik keramiek in combinatie met cordieriet waardoor de keramische bbq snel hoge temperaturen bereikt en hitte optimaal wordt vastgehouden. Hierdoor is het verbruik van houtskool maar liefst 50 tot 70% lager dan bij een open barbecue omdat het zuurstof hier vrij spel heeft. De speciale constructie, gemaakt van geglazuurde dikke keramische wanden, beschermen de Kamado tegen weer- en wind. Dit maakt de YAKINIKU® Kamado ook perfect voor gebruik in de winter. Haal het beste uit jezelf, je seizoen gerechten en BBQ avonturen met onze Kamado. Maak snel een afspraak en kom ze bekijken>


YAKINIKU XXLARGE KAMADO GRILL INCL. ONDERSTEL, ZIJTAFELS, PRO SET EN HOES. 


De baas onder de YAKINIKU® Kamado! Met de XXLARGE kun jij bereidingen voor een groot gezelschap gemakkelijk aan. Met de XXLARGE heb je veel ruimte en ben je enorm flexibel voor meerdere ingrediënten tegelijk. Het rooster heeft een diameter van maar liefst 61 cm. Dit grote model Kamado shop je als set, inclusief pro set, zijtafels, onderstel en beschermhoes. 
€ 2549,99

INCL. BTW

Bestel Nr 240000    

YAKINIKU XLARGE KAMADO GRILL INCL. ONDERSTEL, ZIJTAFELS EN PRO SET


Met de XLARGE Kamado van YAKINIKU® ben je een echte mastergriller. Met de XLARGE kun jij vele en grote bereidingen tegelijkertijd eenvoudig aan waardoor deze Kamado uiterst geschikt is voor grote groepen en ook perfect dienst doet in een restaurant. Door het grote rooster van maar liefst 56 cm heb je een grilloppervlakte, waar je bijvoorbeeld tomahawks of grote stukken vis op bereid. Deze Kamado is inclusief onderstel, zijtafels en een pro set. De pro set is onmisbaar om direct en indirect te grillen en ingrediënten op verschillende niveaus te bereiden. 
€ 2199,99

INCL. BTW

Bestel Nr 220019 

YAKINIKU LARGE KAMADO GRILL INCL. ONDERSTEL, ZIJTAFELS EN PRO SET

De LARGE Kamado van YAKINIKU® is de ideale Kamado als je een groep vrienden of het hele gezin wilt verrassen met een heerlijke maaltijd. Door het grillopervlakte van 49 cm bereid je gemakkelijk meerdere gerechten tegelijkertijd. De LARGE Kamado is niet voor niets één van de populairste modellen in de serie. Voor de grillers die van diversiteit en flexibiliteit houden is dit de ideale keuze. Dit product is inclusief onderstel, zijtafels en een pro set. De pro set is onmisbaar om direct en indirect te grillen en ingrediënten op verschillende niveaus te bereiden. 
€ 1449,99

INCL. BTW

Bestel Nr 190019


YAKINIKU MEDIUM 16 inch KAMADO GRILL INCL. ONDERSTEL EN ZIJTAFELS


De MEDIUM Kamado van YAKINIKU® is geschikt voor iedereen. Of je nou een groot vrijstaand huis hebt, een leuke buitenkeuken wilt maken of grillen in je stadstuin, de MEDIUM Kamado is er voor jou. Met deze Kamado en een groep vrienden haal je de gezelligheid vanzelf in huis. Het rooster van 41 cm zorgt ervoor dat je genoeg grill ruimte hebt om 5 personen te verwennen met de heerlijkste gerechten. 
€ 1199,99

INCL. BTW

Bestel Nr 160000

YAKINIKU COMPACT 13 inch KAMADO GRILL INCL. DRAAGBAAR ONDERSTEL


Wil je flexibel zijn met het gebruik van je Kamado en wil je voor 4 personen kunnen grillen? Dan is de COMPACT Kamado van YAKINIKU® de beste keuze voor jou! Het draagbare onderstel in combinatie met het makkelijk opvouwbare camping onderstel zorgen ervoor dat de Kamado in een mum van tijd is opgezet. De COMPACT heeft een rooster van 33 cm en is groot genoeg om 4 personen te voorzien van een smaakvolle maaltijd. 
€ 664,99

INCL. BTW

Bestel Nr 130001

YAKINIKU MINI 11 inch (27 cm) KAMADO GRILL INCL. DRAAGBAAR ONDERSTEL.

Wil je flexibel zijn met het gebruik van je Kamado? Dan is de MINI kamado van YAKINIKU® de beste keuze voor jou! Deze Kamado is gemakkelijk te vervoeren dankzij het formaat en het draagbare onderstel. Het 28 cm rooster van de MINI is groot genoeg om 2 personen te voorzien van een smaakvolle maaltijd. 
€ 568,99

INCL. BTW

Bestel Nr 110001

YAKINIKU MEDIUM RONDE SHICHIRIN | TEPPANYAKI- & HIBACHI GRILL


Een YAKINIKU® Shichirin is een traditionele Japanse tafelgrill. "Beefing up the people", is het motto van de Japanners. Mensen bij elkaar brengen, de tafel gevuld met lekker eten en grillen maar. Grillen op een Shichirin is niet zomaar barbecueën. Dit is een hele andere discipline. Verfijnder, eleganter en kleiner. Op deze ronde Shichirin bereid je de heerlijkste gerechten met veel precisie. 
€ 299,99

INCL. BTW

Bestel Nr 800700


YAKINIKU RECHTHOEKIGE SHICHIRIN | KONRO- & YAKITORI GRILL

Ben jij klaar om je grill skills naar een hoger level te halen? Dan is de Konro- & Yakitori grill een uitstekende keuze! De rechthoekige Shichirin heeft een ruim grilloppervlakte van 39x21 cm wat zich goed leent om kleine stukken vlees, of een groot stuk vlees op te bakken. Door de ventilatieschuiven kan de Shichirin gemakkelijk hoge temperaturen behalen en het vlees gelijkmatig grillen
€ 299,99

INCL. BTW

Bestel Nr 800800


Hebben we je interessen gewekt!


Kom en maak een afspraak in onze mancave voor een Workshop. Wil je liever even samen praten onder het genot van een drankje over onze passie. Bel dan even voor een persoonlijke afspraak. Wij laten je de modellen zien en vertellen je de mogelijkheden en wie weet steken we de Q nog even aan.We zien je graag!  

Het Soester BBQ Gilde

EXPERIENCE CENTER

OPENINGSTIJDEN:

Woensdag en Donderdag
12.00 tot 17.00 uur

Vrijdag en Zaterdag
10.00 tot 17.00 uur

LOCATIE:

Verlengde Talmalaan 52
3762 AC Soest

E-mail: [email protected]
Telefoon: 0610705832
KvK nr.: 75208520
BTW nr.: NL001903651B33