Catering Soester BBQ gilde 

 Laat het Soester BBQ Gilde u meenemen. Catering op locatie is perfect voor ieder feest, kerstborrel of een zakelijke bijeenkomst. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw wensen en de wensen van uw gasten. We maken altijd gebruik van diverse smakelijke (seizoens)ingrediënten en zijn niet voor één gat gevangen. Wilt u iets unieks, iets buitengewoons of iets smakelijks met een twist? We zijn van alle markten thuis. 

Naast het eten (ver)zorgen wij ook voor sfeer. Met bijvoorbeeld servies en bestek of juist kleine houten disposables, olielampen, vuurtonnen, DJ, muziek, foodtruck, kerstbomen en  tenten. Misschien een goochelaar of een ander show aspect toevoegen aan uw evenement. Vraag het gerust!

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Onze waarden

Duurzaamheid is iets waarvan wij van mening zijn dat we ons allen daarmee bezig moeten houden. Aangetoond is immers dat te veel vlees eten niet goed voor ons is. Eten we echter wel vlees willen weten waar dit zijn herkomst heeft en of dit duurzaam is vervaardigd. Daarom werken we samen met leveranciers die hetzelfde doel voor ogen hebben. Het Soester BBQ Gilde kiest voor kwaliteit boven de kwantiteit en dat merk je in smaak en laat het daarom nu juist draaien.


Contactformulier

Na ontvangst van uw bericht zullen wij z.s.m contact met u opnemen.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.