Catering 

Het Soester BBQ Gilde biedt een catering die past bij de wensen. Van specifieke gerechten tot verrassende menu’s. Zo hebben we voor ieder gezelschap groot of klein een passende BBQ catering.

Wij verzorgen en ontzorgen. Van tent tot servetten 
Je kunt terecht bij ons voor o.a. bedrijfs BBQ evenementen, zomer en winter BBQ catering, beurzen, bruiloften, familiediners,  buurtbarbeque in de straat en borrelplanken. Hierbij kunnen we je voorzien van een drankarrangement met al het bijbehorend glaswerk en bar benodigdheden. Wij zorgen ervoor. Ontspan en geniet van de mooiste low and slow gerechten.


Wil je verrast worden met het menu of dit juist samen bespreken. We komen altijd tot een geweldig menu. 
Wij maken gebruik van zowel lokale leveranciers als leveranciers die in hun werkwijze duurzaam om gaan met het dier, wild, vis en de herkomst van het dier kunnen garanderen. 

Onze producten kopen we dagelijks vers in. Verspilling van producten willen we niet en gaan we ook direct tegen door de juiste afstemming vooraf waardoor we een minimale waste hebben.

Gaat de BBQ voornamelijk over het grillen van vlees gebruikt het Soester BBQ gilde ook groenten op de grill. Vegetarische gerechten gaan bij ons hand in hand met de traditionele BBQ gerechten. 

Hierdoor ontstaat er, naast een mooi gevulde tafel vol kleur, een gebalanceerd menu.


"Wij bieden voor ieder gezelschap, zakelijk of privé, het jaar rond een passende BBQ catering" 


Catering

Volledige ontzorging voor zakelijke of privé evenementen. Van bruiloft op locatie naar de buurtbarbecue in de straat. Van vrijdagmiddagborrel op het werk tot BBQ foodtruck festivals. 

Workshop

Met vrienden of collega's de kunst van het low and slow zelf ervaren? Dat kan tijdens onze workshops.

We steken samen de BBQ/ kamado aan en nemen je verder mee in het proces.  Samen leren we je de basis bereidingstechnieken

Winter BBQ

Het bij elkaar komen en verhalen vertellen rond het vuur zijn momenten die iedereen lang bijblijven. Daarnaast is ook het buiten bereiden van voedsel, 52 weken per jaar, iedere keer een feestje. We hebben immers geen warm weer nodig om buiten te kunnen eten .. alleen warme kleding.

 Vrijdagmiddagborrel

Kleine snacks waar je geen genoeg van krijgt, of juist de grootste satéstok die je ooit hebt gezien. Voor ieder budget stellen we borrelplanken samen om je vingers bij op te eten. Wij zijn de mannen van het vlees, maar in het borrelassortiment kunnen we ook lekker kazen en groen(t)e snacks verwerken.

 Verhuur  

Heeft u een tent(en) of meerder barbecues nodig om zelf lekker te grillen?
Informeer naar de mogelijkheden.
Bestel via telefoon of WhatsApp 06-10705832
of e-mail [email protected]


Volg ons op sociale media