Catering 

Het Soester BBQ Gilde biedt een catering die past bij de wensen. Van specifieke gerechten tot verrassende menu’s. Zo hebben we voor iedere locatie in elk seizoen voor welk gezelschap dan ook een passende BBQ catering. 

Van bruiloften en familiediners naar een bedrijfsbarbeque of een buurtbarbeque bij jullie in de straat. Wij zorgen ervoor. Ontspan en geniet van de mooiste low and slow gerechten.


Wil je verrast worden met het menu of dit juist samen bespreken. We komen altijd tot een geweldig menu. 


"Wij bieden voor ieder gezelschap, zakelijk of privé, het jaar rond een passende BBQ catering" 


Catering

Volledige ontzorging voor zakelijke of privé evenementen. Van bruiloft op locatie naar de buurtbarbecue in de straat. Van vrijdagmiddagborrel op het werk tot BBQ foodtruck festivals. 

De Buurt BBQ

Een compleet verzorgde barbecue bij u in uw eigen straat. Met afstand.. de lekkerste en gezelligste ervaring voor u en uw buren, straat of buurt. 

Whole HOG

Het bereiden van een heel (speen)varken behoort tot een van de specialiteiten van het Soester BBQ gilde. Het resultaat een fantastische Pulled Pork die meer dan de moeite waard is om te proeven. 

 Verhuur  

Heeft u een tent of meerder barbecues nodig om zelf lekker te grillen? 
Informeer naar de mogelijkheden.
Bestel via telefoon of WhatsApp 06-10705832
of e-mail info@hetsoesterbbqgilde.nl
(een dm werkt helaas niet)
Bezorging in Soest, Soesterberg, Baarn en Amersfoort.

Winter BBQ

Het bij elkaar komen en verhalen vertellen rond het vuur zijn momenten die iedereen lang bijblijven. Daarnaast is ook het buiten bereiden van voedsel, 52 weken per jaar, iedere keer een feestje. We hebben immers geen warm weer nodig om buiten te kunnen eten .. alleen warme kleding.

Workshops

Met vrienden of collega's de kunst van het low and slow zelf ervaren? Dat kan tijdens onze workshops.

We steken samen de BBQ/ kamado aan en nemen je verder mee in het proces. Hoe schoon te maken en te onderhouden. Samen leren we je de basis bereidingstechnieken. 

Volg ons op sociale media