Winter BBQ 

Het Soester BBQ Gilde neemt u graag mee in de wereld van alle seizoenen een goede BBQ. 
In de koude herfst en wintermaanden terwijl uw gasten zich te goed doen aan een warme chocomelk of gluhwein naast een van de vuurkorven, vuurtonnen of onder een van onze tenten bij een terrasheater maken wij graag de lekkerste winterse seizoensgerechten voor u klaar. Vlees, vis en vegetarische.
Wilt u een BBQ tijdens Halloween, sinterklaas,  kerst of een borrel tijdens de nieuwjaarslunch zal de BBQ aankleding tijdens deze beleving altijd uniek zijn. 

Wat dacht u van erwten- of groentesoep heerlijk vers gemaakt in een gierijzeren ketel boven een open vuur.  Stamppotten en stoofvlees. Toch liever iets anders. Laten we dit samen bespreken! 

“Wat dacht u van stamppotten en stoofvlees heerlijk vers gemaakt in een gierijzeren ketel"

Volg ons op sociale media

Naast het meemaken van deze beleving kunt via onze sociale media kanalen zich inschrijven om een portie van het Pulled pork te kopen.

Contactformulier

Wilt u deze beleving aan uw eigen BBQ toevoegen. Laat het ons weten en wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Wilt u deze beleving aan uw eigen BBQ toevoegen. Laat het ons weten en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.